Ta chansen att lära dig mer om EU:s fond för åtgärder inom klimat, miljö och natur!

Publicerad:

Det finns ett engagemang när det gäller klimat- och miljöfrågor som aldrig förr. Har du en idé om ett projekt som tacklar någon miljöutmaning, klimatförändringarna eller som skyddar natur och biologisk mångfald? Då kan du söka pengar från EU:s miljöfond, LIFE.

Det kan handla om att utveckla eller testa nya innovativa lösningar, tekniker eller metoder. Att testa nya vägar till effektiv energianvändning, minskat avfall eller lägre utsläpp.

För vem?
Alla företag, myndigheter och organisationer kan ansöka om pengar och utlysning är i april varje år. Vill vara med och söka medfinansiering till ditt projekt så är det dags att börja planera nu!

Seminariet riktar sig till dig som är intresserad av att veta mer om LIFE eller funderar på att söka ett LIFE-projekt.

Innehåll
Vi kommer att gå igenom grunderna för LIFE-programmet, generella regler och hur det går till att söka. Vi kommer också att höra från några tidigare LIFE-projekt och ta del av deras erfarenheter. Det kommer att finnas chans att ställa frågor men skicka gärna dessa i förväg för att vi ska kunna anpassa upplägget för just er.

Datum och plats: 30 mars 2020 9:30-12:00
Via Skype från din egen dator

Intresseanmälan
Anmäl ditt intresse senast den 13 mars. Anmälan är INTE bindande, men Skype-länken som behövs för att ansluta till mötet kommer endast att skickas ut till de som meddelat sitt intresse att delta.

Maila ditt intresse (eller om du vill veta mer) till: emma.bergman@naturvardsverket.se