The Academy - från idé till företag 

Publicerad:

The Academy är kursen för nordvästskåningar som vill gå från idé till företag. Vi vänder oss till dig som har drömmar om att starta din egen verksamhet med ambition att kunna leva på ditt företagande.

Vad är en entreprenör? För oss innebär det att du är en person som vågar testa nya saker, tycker om att ta till dig ny kunskap och nya perspektiv. För oss innebär det även att du inte är rädd för utmaningar. En utmaning ger dig bara en möjlighet att lära dig något nytt och vara kreativ. En entreprenör har mod att följa sin dröm och vet att personlig utveckling är en del av resan.

Familjen Helsingborg har tillsammans med Forza of Sweden, som har tio års erfarenhet av entreprenörskaps-utbildningar, tagit fram denna kurs. Du kommer bland annat att få med dig nya insikter kring dig själv som entreprenör, nya idéer och inspiration att våga satsa på, eller utveckla, ditt företagande.

6 moduler à 3 timmar;

1) Våga, Starta, kör!
2) Personligt varumärke
3) Marknadsföring utan budget
4) Sälj - den enda vägen
5) Självledarskap
6) Företagare

Vi startar upp höstens omgång i Ängelholm, ansök senast 28 augusti.

Kurstillfällen till hösten, kl. 17.30-20.30
1) Måndag 10:e september
2) Måndag 24:e september
3) Måndag 8:e oktober
4) Måndag 22:e oktober
5) Måndag 5:e november
6) Måndag 19:e november

Pris: 895 kr inkl. moms för samtliga tillfällen.

Ansökan: Ansök om din plats till “The Academy – från idé till företag” senast den 28 augusti här.länk till annan webbplats
Mer information hittar du på engelholm.se.länk till annan webbplats