Starta eget

Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Att starta eget företag kan vara det roligaste och mest stimulerande man kan göra men det innebär också utmaningar. Att hitta affärskontakter, finansiering, tillstånd och att sätta sig in i de regelverk som gäller kan vara tidsödande och resurskrävande. Vi hjälper dig en bit på vägen.

Lokal nivå
Näringslivsavdelningen i Klippans kommun hjälper dig som är ny företagare. Du är alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig med de kontakter du kan behöva in i kommunen, med myndigheter och kan ge dig tips på hur du kommer vidare med din idé.

Bygglov

Serveringstillstånd

Energirådgivninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Brandsäkerhet
Räddningstjänsten

Regional nivå
Familjen Helsingborg.
Vi är: Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga. Familjen Helsingborgs mål är att skapa goda förutsättningar för befintliga företag och för företag som vill etablera sig i vår region. Vi vill att det ska bli lättare för dig som företagare i Familjen Helsingborg att finna den informationen du eftersöker. Därför har vi skapat kunskapsbanken.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Skåne Nordvästs Europa Direkt-kontor


Riksnivå
Om du vill söka EU-stöd till projekt
EU ger ekonomiskt stöd till projekt inom många områden. Men varje projekt måste uppfylla vissa krav för att få pengar. 
Läs här om hur du gör för att söka EU-stöd.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

Startlinjen
Ring Startlinjen på telefonnummer 020-35 10 10, vardagar klockan 09.00-12.00. Startlinjen är en kostnadsfri telefontjänst som ger information och vägledning till personer som tänker starta företag eller nyligen har startat.

Under relaterade länkar hittar du fler nyttiga länkar.