Nu kan du rapportera till kommunen

Publicerad:

En ny tjänst har tagits fram för att kommuninvånarna enkelt ska kunna göra en felanmälan till kommunen.

Genom den nya tjänsten Rapportera till kommunen, via fixamingata.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, kan du enkelt skicka in en felanmälan till kommunen. Tjänsten har en kartfunktion som markerar var felet är och det går även att ta en bild som skickas med din anmälan. Du kan sedan följa din och andra personers anmälningar via webben och se när det är löst.

- Gatu- och Parkavdelningen har arbetat med att ta fram en lösning för att medborgarna ska kunna göra en serviceanmälan på offentliga och publika ytor såsom gator, vägar, parker och lekplatser mm. Tjänsten är ännu inte helt färdigutvecklad men vi väljer att starta upp tjänsten under tiden som vi kontinuerligt jobbar med att förbättra tjänsten, säger Michel Tränefors som är Gatu- och parkchef i Klippans kommun.

Tjänsten kommer utvecklas framöver så att det även ska gå att rapportera in områden som upplevs som otrygga.

Tjänsten fungerar bäst i webbläsare, även på mobil och surfplatta, men du kan även ladda ner appen till din mobiltelefon via Google play för Androidlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Appstore för Applelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.