Stöd och råd för din ekonomi

Publicerad:

Marita Stureson

För dig som medborgare finns kostnadsfri budget- och skuldrådgivning i Klippans kommun. Marita Stureson stöttar dig på vägen mot en privatekonomi i balans.

Marita kan även hjälpa dig som har problem att hantera skulder att få en bild över läget och en plan för hur du ska prioritera om på bästa sätt. Att få budget- och skuldrådgivning är gratis och du som kund hamnar inte i några register.
- Alla är välkomna att ta kontakt med mig. Tveka inte om du känner att din ekonomiska situation börjar bli svår att hantera, säger Marita. Om vi påbörjar arbetet tidigt så finns det oftast flera olika möjligheter.

- Men det är heller aldrig för sent att ta steget mot en mer välfungerande ekonomi.

I början av året gick flyttlasset för Marita och hon sitter nu i kommunhuset på Trädgårdsgatan 12 i Klippan.
- Det känns bra att sitta i kommunhuset, säger Marita. Det ska vara enkelt för mina kunder att komma i kontakt med mig och det känner jag att det blir här.

Du kan boka tid hos budget- och skuldrådgivare Marita genom att ta kontakt med henne direkt via telefon eller e-post. Du kan också lämna ett meddelande i kundtjänst så tar Marita kontakt med dig.
- Antalet medborgare i Klippans kommun med skulder hos Kronofogden är nu 41 personer färre än förra året, berättar Marita. Det är positivt och inspirerar mig i mitt arbete.

Läs mer om budget- och skuldrådgivare Marita Stureson och hennes arbete.