Vi öppnar fler kultur- och fritidsaktiviteter

Publicerad:

Nya rekommendationer innebär att vi kan öppna upp vår kultur- och fritidsverksamhet ännu mer. För att det ska ske på ett smittsäkert sätt har vi bland annat begränsat antal besökare/deltagare. 

Biblioteken
För biblioteken gäller fortfarande öppettiderna som du hittar via denna länk. Nu öppnar vi även upp själva biblioteksrummet för besökare och det finns inte längre krav på föranmälan/bokning. Vi har dock begränsningar på antal besökare samtidigt. Därför är våra bibliotek fortfarande ingen mötesplats utan är endast öppet för att låna och lämna böcker samt utföra korta ärenden. Meröppet i Östra Ljungby är fortsatt stängt. Ovan gäller i nuläget till och med den 30 maj.

Badhus och friskvård
Delar av verksamheten, bland annat motionssim och träning i friskvårdslokalerna, kommer att öppna under vecka 19 (vecka 20 för friskvården i Ljungbyhed). Alla aktiviteter behöver bokas och det är ett maxantal för deltagare.
Här kan du se aktiviteterna, öppettider och bokningsinformation.

Konsthallen
Klippans konsthall öppnar igen den 22 maj.
Här kan du läsa mer om konsthallen och aktuella utställningar.

De nya öppettiderna med mera gäller under de restriktioner som nu är aktuella. Om Folkhälsomyndigheten uppdaterar sina restriktioner kan det innebära att vi behöver anpassa verksamheten.