Nyhetsarkiv

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
 • Häng med på Safari i nordvästra Skåne!

  Den 29 september 08:30-16:30 har du inom besöksnäringen möjlighet att kostnadsfritt följa med Familjen Helsingborg på en busstur och uppleva en del av vår fantastiska region!
 • Mobila Teamet stöttar de unga i kommunen

  Mobil Teamet består av tre barn- och ungdomscoacher som arbetar för ett tryggt Klippan med de unga medborgarna i centrum.
 • Ytterligare satsning på Söderåsen

  Projektet Destination Söderåsen rundas av under september, samtidigt som vi växlar upp inför framtiden. Ett nytt LEADER-projekt vid namn Söderåsen 2.0 möjliggör att arbetet kan fortsätta efter årsskiftet, i två år till.
 • Kompetens­försörjning i coronatider

  Tillväxtverket skickade ut enkäten Företagens villkor och verklighet i årsskiftet 2019–2020.
 • NUDGE – Nod för utveckling av digital och grön energiomställning

  NUDGE - Ett aktivitetsbaserat nätverksprojekt där företag i Skåne ska få bättre koll på sin energianvändning och göra energieffektiviserande insatser. Målet är att sänka företagens energikostnader samt stödja företagens återhämtning i spåren av covid-19-pandemin. Genom projektet erbjuds erfarenhetsutbyte, omvärldsbevakning och individuell energikonsultation.
 • Brukarundersökning 2021

  Brukarundersökning 2021

  Klippans kommun deltar i årets brukarundersökningar för individ- och familjeomsorgen samt funktionshinderomsorgen. Undersökningarna genomförs av Sveriges kommuner och regioner (SKR) och samlar in kunskap om hur personer som har tjänst eller insats från socialförvaltningen upplever kvalitén i verksamheterna. 
 • Socialförvaltningen byter verksamhetssystem

  Fördröjning i kontakten med myndighet
 • Vaccinationer mot Covid-19 på Klippans gymnasieskolor

  Klippans kommun kommer i samarbete med vårdcentralerna i Klippan och Ljungbyhed samt vårdcentralen Capio i Klippan att erbjuda vaccination mot Covid -19 för gymnasieelever ute på våra gymnasieskolor.
 • Tre nya kurser på Musikskolan i höst

  Vid sidan om de befintliga musikämnena erbjuder nu Musikskolan en filmkurs, en konstkurs och en skrivarkurs! Kurserna är gratis och erbjuds till barn och ungdomar från 11 år.
 • Den sjunde betongsoffan är på plats

  Nu står den sjunde och sista Klippansoffan i betong på plats vid tågstationen i Klippan.