Kontaktperson, kontaktfamilj, familjehem

Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Det finns många sätt för oss människor att visa medkänsla och att försöka göra en insats för barn och ungdomar som far illa. Har du och din familj möjlighet att göra en insats för något av dessa barn- ungdomar?

Många barn och ungdomar kan av olika skäl inte bo kvar hos sina föräldrar utan behöver bo i en annan familj för en kortare eller längre period. Läs mer om vad det innebär att vara familjehem.

Andra barn och ungdomar kan bo hemma men behöva hjälp och stöd genom att regelbundet ha kontakt eller vistas i en annan familj ex. vid något eller några tillfällen i månaden.  Läs mer om vad det innebär att vara kontaktfamilj.

Skulle du kunna tänka dig att vara kontaktperson? Att några timmar per vecka träffa ett barn eller ungdom för att tillsammans hitta på något på fritiden, sitta och prata en stund eller att bara vara en  vuxen person? Läs mer om vad det innebär att vara kontaktperson.

Vill ni göra en insats?
Kontakta oss per telefon eller anmäl ditt intresse via vår e-tjänst Anmälan om intresse för uppdrag som kontaktperson,kontaktfamilj och familjehem så kontaktar vi er.