Berätta vad du tycker om äldreomsorgen

Publicerad:

Vad tycker du om din hemtjänst? Vad tycker du om ditt boende? I enkätundersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen vill vi veta vad du tycker! Var med och påverka hur vårt stöd till dig ska se ut.

Socialstyrelsen skickar under januari en enkät till er som är 65 år eller äldre och som har hemtjänst eller bor på ett äldreboende. Vi som arbetar inom äldreomsorgen i Klippans kommun använder det sammanställda resultatet från undersökningen för att förbättra hjälpen till dig. Det är frivilligt att delta men din åsikt är viktig och vi vill veta både vad du är nöjd med och vad du inte är nöjd med.

2022 års enkät skickas ut under vecka 2

Du kan svara på enkäten per post eller via internet. Ta gärna hjälp av närstående om du tycker det är svårt att besvara enkäten själv. Den som vill veta mer om undersökningen kan ringa Indikator som hjälper Socialstyrelsen att göra undersökningen på: 031-730 31 80, vardagar kl. 8–18, eller mejla till: aldreundersokning@indikator.org.

Behöver du praktisk hjälp med hur du fyller i formuläret kan du få hjälp av våra frågeassistenter. Det går även bra att kontakta kommunen vid andra frågor. Hör då gärna av dig till Madelaine Agosti på: 0435–28284 eller mejla till: madelaine.agosti@klippan.se eller till Natalie Lindqvist på: 0435–28303 eller mejla till: natalie.lindqvist@klippan.se

Tack för att du deltar!

Hälsningar

Agneta Hugander, Socialchef i Klippans kommun