Stöd och råd för din ekonomi

Skriv ut
Kontakt

Kontakt


Budget- och skuldrådgivare
Marita Stureson

Telefon: 0435-285 51
E-post: marita.stureson@klippan.se

Besöksadress: Kommunhuset, Trädgårdsgatan 12.

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
För dig som medborgare finns kostnadsfri budget- och skuldrådgivning i Klippans kommun. Om du behöver skapa en privatekonomi i balans kan budget- och skuldrådgivare Marita Stureson stötta dig på vägen.

Marita kan även hjälpa dig som har problem att hantera skulder att få en bild över läget och en plan för hur du ska prioritera om på bästa sätt. Att få budget- och skuldrådgivning är gratis och du som kund hamnar inte i några register.

- Alla är välkomna att ta kontakt med mig.

I början av året gick flyttlasset för Marita och hon sitter nu i kommunhuset på Trädgårdsgatan 12 i Klippan.
- Det känns bra att sitta i kommunhuset, säger Marita. Det ska vara enkelt för mina kunder att komma i kontakt med mig och det känner jag att det blir här.

Du kan boka tid hos budget- och skuldrådgivare Marita genom att ta kontakt med henne direkt via telefon eller e-post. Du kan också lämna ett meddelande i kundtjänst så tar Marita kontakt med dig.

- Antalet medborgare i Klippans kommun med skulder hos Kronofogden är nu 41 personer färre än förra året, berättar Marita. Det är positivt och inspirerar mig i mitt arbete.

Så här säger några av de som Marita har jobbat tillsammans med:
"Kom i kontakt med budgetrådgivningen i kommunen – det var det bästa jag gjort efter att jag blivit drogfri! Att slippa att ständigt ha en klump i magen och en massa oöppnad post från diverse inkassobolag och Kronofogden. Numera öppnar jag min post när den kommer och sorterar in den i mina pärmar! … Trodde inte att det var möjligt att må så bra som jag gör idag!"
Kvinna, 62 år

"Jag var desperat och såg ingen utväg när jag tog kontakt, men ditt bemötande när jag kom lyfte mig så mycket. När jag var på väg att ge upp fanns du där och fick mig att hänga i. Allt blev mycket lättare när du visade hur det såg ut och hur vi skulle göra. Numera sparar jag pengar när jag ska köpa något och betalar sedan kontant, tänker budget på ett helt annat sätt än tidigare!... Jag har sedan jag var hos dig rekommenderat bekanta att ta kontakt – det blir inte bättre av att vänta!"

Kvinna, 54 år