För dig som är utsatt

Skriv ut
Kontakt

Kontakt


Socialförvaltningen: 
0435-28244
Besöksadress:
Tingsgatan 22, Klippanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Akut stöd hos Socialjouren: 0435-114 14

Kvinnofridslinjen: 020-50 50 50
Det kostar inget och syns inte på din telefonräkning

Kvinnojouren Helsingborg
042 181 510
www.helsingborgskvinnojour.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kvinnojouren Ängelholm
0431- 102 96
ww.kvinnojouren-engelholm.selänk till annan webbplats

Barnens rätt i samhället, Bris: 116 111
www.bris.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.

För närvarande har vi tekniska problem med kontaktformuläret nedan. Använd gärna någon av våra andra kontaktvägar för att komma i kontakt med kundtjänst. 

 


Kvällar och helgerkartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst


Fyll i ditt namn

Fyll i din e-post

För dig som är utsatt (rubrik)

Det är inte ovanligt att man känner sig väldigt ensam när man lever med våld i nära relation, men du är inte ensam. Vi vet att det kan vara svårt att berätta om sin situation, att det finns rädslor för hur framtiden blir och att känslan av skuld och skam är tung.

Att få berätta om sina problem för någon som känner till svårigheterna kring våld i nära relation, kan vara till hjälp för att se annorlunda och kanske lite ljusare på sin tillvaro. Du har rätt att få stöd och skydd utifrån din situation och dina behov. Det kan till exempel vara att prata med någon för att få råd och stöd, eller ett skyddat boende om situationen blir akut.

Du kan vända dig till socialtjänstens vuxenenhet för att få hjälp och stöd. Ring kundtjänst på telefonnummer 0435-2800 och be om att få bli kopplad till mottagningen vuxen. Kontakten kan se ut på olika sätt, från enskilda rådgivande samtal till en längre och regelbunden kontakt. Vi erbjuder upp till fem ”Servicesamtal” där du kan få råd kring din situation. Vill du ha en längre stödkontakt eller behandling genomförs en utredning så att stödet kan anpassat efter dina eller din familjs behov.

Du kan också ringa till kvinnofridslinjen som är en nationella stödtelefonen som ger stöd till dig som utsatts för våld och hot. Du når kvinnofridslinjen genom att ringa 020-50 50 50.

Du kan läsa mer på kvinnofridslinjen.se