Gå till innehåll

Bredband

Klippans kommun har beslutat att inleda samverkan med Bjäre Kraft Bredband AB i ett projekt för att ansluta företag och hushåll i Klippans kommun till fiber.

Bjäre Kraft bredband AB har tagit initiativ till att starta ett fiberprojekt i Klippans kommun. Projektet är långsiktigt, och syftar till att ansluta företag och hushåll i Klippans kommun till fiber. En fiberanslutning ger åtkomst till stabil och säker uppkoppling mot Internet, och därigenom åtkomst till ett stort utbud av tjänster som telefoni, tv och bredband med höga hastigheter.

Fiberprojektet har kommit till genom dialoger mellan Bjäre Kraft och kommunens medborgarinitiativ kring fiber. Klippans kommun kommer att bidra genom informationsinsatser och en rad olika aktiviteter för att underlätta projektet. Projektet har som mål att kunna erbjuda fiberanslutningar till boende och företag i hela kommunen, både i tätort och på landsbygd.

Besök Bjäre Krafts hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Bredbandskartan

Bredbandskartan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. från Post och Telestyrelsen visar vilken typ av anslutning som finns tillgänglig där du bor.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
4 augusti 2022