Resa

Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Det finns många valmöjligheter för dig som vill ta dig till och från Klippans kommun. I regionen finns både flygplats och hamn och du tar dig enkelt fram med bil, buss eller tåg. För dig som kör bil så tar du dig snabbt till E4:an och riksvägarna 13 och 21.

Tåg och buss
Att åka kollektivt till Klippan är enkelt. Med buss eller tåg tar du dig snabbt och smidigt till eller från vår kommun. Är du ute i god tid finns en vänthall på Klippans station. Den är öppen varje dag klockan 05.45-20.00. Alla bussar i Skåne är kontantfria, biljett löses med kreditkort, bankkort eller Skånetrafikens app.

Läs mer om resor i Skåne på Skånetrafikens hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Läs mer om resor i Sverige på SJ:s hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om du tänker åka regionbuss 518 (Klippan - Ljungbyhed - Röstånga - Stehag) eller regionbuss 528 (Klippan - Perstorp) så behöver du på vissa turer ringa och boka då den körs med taxi.

Flyg
I vår grannkommun Ängelholm ligger Ängelholm-Helsingborg Airport.länk till annan webbplats Du tar dig enkelt till och från flygplatsen med flygbussen som går till Helsingborg och Ängelholm. Härifrån kan du ta buss eller tåg till Klippan. Det finns också möjlighet att hyra bil på flygplatsen.

Taxi
I Klippans kommun kan du beställa taxi från lokala taxiföretag.

Researrangör
Ibland är det skönt att låta någon annan planera delar av din resa. Kontakta vår lokala researrangörlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och se vad de har att erbjuda.

Reseinformation

trafiken.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
en trafikportal för de tre storstadsregionerna: Stockholm, Göteborg och Skåne med information om den aktuella trafiksituationen oavsett färdsätt. Här finns information om köer, olyckor, väglag, tidtabeller, resvägar, cykelkartor, parkering m m. Bakom portalen står Vägverket, kommunerna och lokaltrafiken

Enirolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
med kartor och vägbeskrivningar inom Sverige

Lantmäterietlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
med information om kartor, fastigheter och geografiska informationssystem. Via KartSöklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du kostnadsfritt titta på Lantmäteriets originalkartor

Länsstyrelsens karttjänsterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Här finner du de karttjänster som Länsstyrelserna erbjuder