Gå till innehåll

Sågen

Sågen är ett aktivitetshus i centrala Klippan. Här har över 30 olika föreningar sin verksamhet och huset rymmer både café, streetyta, replokaler, makerspace, isbana, fritidsgård, möteslokaler och en stor arrangemangslokal.

Tillsammans med föreningarna skapar vi en flexibel arena med öppna mötesplatser, möjlighet till spontanidrott och kulturupplevelser av olika slag. I Sågenhuset och kvarteret runt omkring skapar vi en levande plats där människor möts, träffar nya vänner och provar på aktiviteter. För allas fritid helt enkelt. Välkommen!

Streetytan - en öppen fritidsarena

På baksidan av Sågenhuset finns en streetsportarena som är öppen för allmänheten och alla åldrar. Här går det att spela boule, basket, fotboll, åka skateboard eller varför inte prova åka skridskor på vår fina plast-is. Här kan du låna gratis utrustning så som bollar, skridskor och hjälm eller skateboards med mera. Streetytan är en plats för spontanidrott, du behöver inte boka lokalen för att få använda den. Bara dyk upp, själv eller med vänner eller familj och prata med personalen på plats om vilket utbud som finns.

Öppettider

Huset är öppet för allmänheten alla dagar i veckan. Avvikande öppettider kan ske under högtider.

Veckodag

Huvudentré

Café Otto

Streetytan

Måndag-fredag

08.00-20.30

14.00-20.30

15.00-20.30

Lördag-söndag

10.00-17.00

10.00-17.00

12.00-17.00

Boka lokaler

I Sågenhuset har vi både möteslokaler och idrottsanläggningar som är öppna för bokning. På husets baksida finns även en större möteslokal med plats för upp till 100 personer, där det även är möjligt att ställa upp en större scen. Samtliga möteslokaler är utrustade med projektor och ljudutrustning.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
5 oktober 2022