Workshop - ”Så skapar vi kompletta upplevelser tillsammans med andra”

2021-09-13 - 2021-09-13

Under tre måndagskvällar med start i september bjuder projektet Naturturism Rönne å och Ringsjön - en förstudie in till digitala workshops om utvecklingen i Rönne å och Ringsjön. 

Tid:
Måndag 13 september klockan 18.00-20.30.

Plats:
Digitalt.

Program:
Föreläsare: Marcus Eldh, Wild Sweden

Vi måste bli bättre på att samverka och paketera. Men varför och hur? Marcus Eldh inleder höstens workshopserie med att ge sitt perspektiv på hur du som företagare kan utvecklas och skapa mer attraktiva produkter genom att samverka med andra företagare. Han kommer att ge konkreta exempel på hur man kan skapa paketerade upplevelser som kunderna inte kan motstå att boka.

Marcus Eldh driver sedan 2003 turismföretaget WildSweden med bas i Dalarna. Han har 18 års erfarenhet av att skapa och sälja upplevelser i den svenska naturen på en internationell marknad, tex älgsafari, glamping och norrskensresor. Utöver sin egen verksamhet är Marcus en ofta anlitad föreläsare inom naturturism.

Anmäl dig senast den 8 september på denna länken. länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Workshoparna riktar sig främst till markägare, besöksnäringen och föreningslivet i området Rönne å och Ringsjön men alla som är intresserade är välkomna att anmäla sitt intresse.

Arr: Naturturism Rönne å och Ringsjön - en förstudie