Fototävling

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Var med och tävla om fina priser i våra fototävlingar i sommar!
Information kring deltagandet hittar du i den grå rutan längst ner på sidan.

Varje månad mellan maj och september kör vi en ny tävling med fina priser.

Tävling 1, period 3-31 maj
Är Skåne någonsin så vackert som i maj månad?

Tävlingen: Ta dig ut i naturen och ta ett foto av ditt favoritvårtecken.
För att delta: Lägg upp bilden på Instagram och tagga bilden #klippanskommun och kommentera inlägget att du är med i tävlingen och tagga en vän.
Motivera gärna varför just det du fotat är ditt favoritvårtecken och vad det betyder för dig.
Vem vinner: Vinnaren i tävlingen kommer lottas från bidragen.
Pris: Två säsongsbiljetter till Klippans kommuns badanläggningar!

Tävling 2, period 1-30 juni
Sommaren är här, semestrar och sommarlov står inför dörren och solen fyller oss med energi.

Tävlingen: Ta dig ut i naturen och ta med dig spritkök, grillgrjerna eller vad du kan behöva för att laga din favoriträtt. Ta ett foto av maten och naturen i din omgivning.
För att delta: Lägg upp bilden på Instagram och tagga bilden #klippanskommun och kommentera inlägget att du är med i tävlingen och tagga en vän. Skriv receptet och motivera varför just denna rätt är så bra att tillaga och avnjuta ute i naturen.
Vem vinner: Vinnaren i tävlingen kommer väljas av en jury av amatörer och sakkunniga.
Pris: Ett sprillans nytt Trangiakök!

Tävling 3, period 1-31 juli
Att sova under bar himmel eller med bara en tältduk mellan sig själv och naturen omkring sig är en fantastisk upplevelse. Juli månad med sitt vanligtvis stabila väder är perfekt för just detta.

Tävlingen: Ta dig ut i naturen och ta med dig tältet, tarpen, hängmattan eller vad du föredrar att använda. Ta ett foto av din sovplats med omgivning.
För att delta: Lägg upp bilden på Instagram och tagga bilden #klippanskommun och kommentera inlägget att du är med i tävlingen och tagga en vän. Skriv en kommentar och berätta om din natt i naturen.
Vem vinner: Vinnaren i tävlingen kommer lottas från bidragen.
Pris: Vattentålig högtalare

Tävling 4, period 1-31 augusti
Jag har aldrig…

Tävlingen:
Har du aldrig fiskat, cyklat BMX, klättrat, vandrat i naturen, fågelskådat eller provat att paddla kanot? Ta dig ut i naturen och ta med dig den kameran du har till hands, mobilen, systemkameran eller vad du nu vill använda. Ta en bild när du upplever något i naturen som du tidigare aldrig gjort eller provat på.
För att delta: Lägg upp bilden på Instagram och tagga bilden #klippanskommun och kommentera inlägget att du är med i tävlingen och tagga en vän. Skriv gärna vad och var du provar något för första gången i naturen.
Vem vinner: Vinnaren i tävlingen kommer lottas från bidragen.
Pris: Tillkännages senare

Tävling 5, period 1-30 september
Sol och bad i all ära men vem gillar inte att sitta på bryggan med fikat bredvid med sig och lyssna på det porlande vattnet och titta på en vacker solnedgång.

Tävlingen: Ta dig till ditt favoritvatten i kommunen och fånga dess skönhet på bild.
För att delta: Lägg upp bilden på Instagram och tagga bilden #klippanskommun och kommentera inlägget att du är med i tävlingen och tagga en vän. Skriv en kommentar och berätta om platsen.
Vem vinner: Vinnaren i tävlingen som tagit det vackraste fotot kommer väljas av en jury av amatörer och sakkunniga. 
Pris: Fint paket med fiskegrejer!

Information kring tävlingen och deltagandet

Alla som bor i Klippans kommun och har en fullständig version av Instagram och följer de officiella reglerna för plattformen kan delta i vår tävling.

Tänk på att ha din profil offentlig, annars kan vi inte se ditt bidrag.

Genom att delta godkänner du att vi delar ditt användarnamn som du har på Instagram samt bilden och motiveringen som du tävlade med på Klippans kommuns sociala medier och hemsida vid eventuell vinst.

Vinnaren presenteras i kommunens kanaler cirka en vecka efter sista tävlingsdag. Vi kontaktar vinnaren på Instagram från kommunens officiella Instagramkonto klippans_kommunlänk till annan webbplats, där vi kommer överens om hur vinnaren får sitt pris.

Tävlingen arrangeras av Klippans kommun och är inte på något sätt är sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Instagram.