Samtalsforum: Angelägen Torsdag

Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Klippans kommun bjuder tillsammans med Antidiskrimineringsbyrån Norra Skåne in till öppna och kostnadsfria samtalsforum kring aktuella samhällsämnen. Under samtalet ges det utrymme för att ställa frågor och komma med funderingar.

Angelägen Torsdag startades hösten 2016 och anordnas ca fyra gånger per år, den första torsdagen i månaden, klockan 18.30 i Musikskolans Konsertsal på Storgatan 9 i Klippan. Det är gratis att vara med!

Kommande arrangemang:

Nystart pågång och vi återkommer med mer information våren 2021.


Tidigare arrangemang (2019-20):

5 mars 2020, Thor Rutgersson 
Thor Rutgersson är författare och frilansskribent och skriver mycket om psykisk ohälsa och normer. Han pratade om olika aspekter av manlighet kopplat till ego och självbild.

7 november 2019, Emma Sundh och Maria Soxbo
Vi gästades av Emma Sundh och Maria Soxbo, journalister och författare, samt två av initiativtagarna till den virala succén Klimatklubben. I höst släpper de boken "Gör skillnad! Från klimatångest till handlingskraft".

3 oktober 2019, Oscar Gullers Ahlin
Oscar Gullers Ahlin från det uppmärksammade Locker Room Talk gästade oss. Han berättade om hur ett UF-företag blev en nationell rörelse för jämställdhet inom idrotten, och om hur Donald Trump är värd ett tack för deras framgång.

4 april 2019, Irja Forsman
Vi gästades av Irja Forsman som belyser temat psykisk ohälsa. Utifrån sin livsresa ger hon oss en insyn i allt vad det innebär att leva med en psykisk diagnos, både utifrån svårigheter och möjligheter.

7 mars 2019, Hans Linde
RFSU har sedan 1930-talet arbetat för lika rättigheter kring sexualitet.
Vi gästades av RFSU:s förbundsordförande Hans Linde som guidar oss igenom rätten att vara, välja och njuta.