Tipsa om evenemang

Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Har du tips om evenemang som händer i vår kommun? Välkommen att fylla i formuläret nedan!
Om något är oklart eller du har några frågor - hör av dig till Kundtjänst.

Regler för evenemang
För att få ett evenemang publicerat i evenemangskalendern på Klippans kommuns hemsida måste evenemanget vara öppet för allmänheten och inte kräva medlemskap. Evenemanget ska ske i kommunens geografiska område. I annat fall ska Klippans kommun ha någon form av delaktighet i evenemanget.

Evenemang med uttrycklig partipolitisk eller religiös agenda publiceras inte. "Dagens rätt", årsmöten, löpande information om öppettider eller träningar och mindre tävlingar uppfyller inte heller kraven för publicering i evenemangskalendern. Detta gäller även kurser och utbildningar som sträcker sig över flera tillfällen.

Publicerade evenemang får inte bedömas vara kränkande eller rasistiska. Tänk på att det är arrangören och inte kommunen som ansvarar för innehållet i publicerade evenemang. Kommunen har tolkningsföreträde av policyn och har rätt att välja bort evenemang som anses bryta mot policyn.

För att kunna få en plats i evenemangskalendern (förutsatt att det inte bryter mot någon av våra andra riktlinjer) behöver du skicka in ditt tips minst fem arbetsdagar innan det äger rum. Du behöver också fylla i alla fälten i e-tjänsten. Undantag ges för sluttid för evenemanget om en sådan inte finns. Du behöver inte heller fylla i alla fälten för kontaktuppgifter men tänk på att vi behöver minst en kontaktväg till arrangören; adress till hemsida, telefonnummer eller e-post.

Klippans kommun förbehåller sig rätten att vid behov redigera i texten, exempelvis om den är för lång.

Bifoga gärna en bild som inte är upphovsrättskyddad av annan part och som vi kan använda enligt GDPR.