Bidrag och stöd

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Skicka ett meddelande till kundtjänst

Klippans kommun inför nya bidragsregler och med det också ett helt nytt digitalt ansökningsförfarande för föreningsbidragen och de nya bestämmelserna gäller från den 1/1 2020.
De nya bidragsbestämmelserna kan du ta del genom att klicka härPDF (pdf, 918 kB).

Föreningar registrerade och bidragsberättigade hos Kultur- och fritidsnämnden kan söka olika typer av föreningsbidrag. Syftet med föreningsbidragen är att skapa ett rikare kultur- och fritidsliv för kommunens invånare. För att bli bidragsberättigad förening i Klippans kommun skicka in en skriftlig ansökan till Kultur- och fritidsförvaltningen. Bifoga stadgar, organisationsnummer, styrelsens sammansättning, kontaktuppgifter med postadress och de senaste årsmöteshandlingarna. Berätta om föreningens syfte, antal medlemmar mm.

Klicka i rutan "Till bidragsansökan" här nedan för att digitalt ansöka om de olika bidragen.

Klicka här för att ladda ner en guide för hur du kommer igång med e-servePDF (pdf, 5.6 MB).

Ansökningar om arrangemangs- och projektbidrag har "sista-ansökningsdagar" för år 2021 och dessa läggs inom kort upp på denna sida.

Ansökningar om Egna initiativ barn o unga resp vuxna o grupp söks löpande under året.

Sista dag för ansökan om Verksamhetsbidrag för år 2021 har passerat. Nästa deadline för ansökan för 2022/2023 är den 31 augusti 2021. Guide för ansökan om verksamhetsbidrag hittar du genom att klicka här.PDF (pdf, 451.9 kB)

Riktlinjer för att skriva Verksamhetsberättelse hittar du genom att klicka här.PDF (pdf, 155.1 kB)

Riktlinjer för att skriva Verksamhetsplan hittar du genom att klicka här.PDF (pdf, 103.3 kB)

För frågor etc kontakta: kultur.fritid@klippan.se