Gruppträning

Skriv ut
Kontakt

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Tre personer som tränar vattengympa

Våra olika träningspass

Kom i form tillsammans med oss på Klippans badhus. Våra träningspass leds av kunniga instruktörer, för att din träning ska bli både givande och säker. Våra ledare brinner för att motivera och sporra dig i din träning.

NYHET!

Step/styrka: Ett fartfyllt pass på step brädan varvat med styrka

Core intervall: Core är träning för mage och rygg för att öka stabiliten i bål och ryggmuskler. Tabata är intensiv intervallträning. Avslutas med 10 min streching.

Tabata Styrka: Styrka för hela kroppen i olika långa intervaller. En riktig genom "körare" för hela kroppen.

Booty/Core: Booty med fokus på rumpan och core tränar vi magen.

Styrketräning med instruktör i friskvården: Här tränar vi igenom alla kroppens muskler.

AfroDance: är en jordnära effektiv träningsform, du tränar din kondition, ökar din rörlighet framför allt i rygg och bäcken. Vi stampar skakar och släpper loss i den taktfasta musiken.

Yin Yoga: En blandning av Hatha Yoga, kinesisk medicin och buddhistisk meditation. Bra vid stelhet, trötthet, stress och värk. Även kanon komplement till all annan muskelbaserad träning.

Fyspass: Högintensiv stationsträning där varje instruktör sätter upp sina stationer för att sätta egen touch på passet. Grupperna är mindre för att kunna ge mera personlig kontakt/träning.

Utepass: Högintensiv stationsträning där varje instruktör sätter upp sina stationer för att sätta egen touch på passet. Grupperna är mindre för att kunna ge mera personlig kontakt/träning.

Vattengympa: Ett av våra mest populära pass som är ett bra komplement till all slags landträning. Mycket bra rörlighets- och konditionsträning. Passen är på 45 minuter med instruktör, men den sammanlagda tiden i varmvattenbassängen är 60 minuter.

Vattengympa för pensionärer: På onsdagar klockan 11.15-11.45 kan alla pensionärer delta i ett 30 minuters vattengympapass. Kostnaden för pensionärsvattengympan är 50 kr för enstaka pass eller 400 kr för ett 10-kort.