Ny månad, ny tävling - nu drar fototävlingen för juni igång!

Publicerad:

Sommaren är här, semestrar och sommarlov står inför dörren och solen fyller oss med energi. Denna gång ska du ta dig ut i naturen och ta med dig spritkök, grillgrjerna eller vad du kan behöva för att laga din favoriträtt.

I juni vill vi att du tar ett foto av maten du lagar och naturen i din omgivning. Bilden lägger du ut på din Instagram och taggar den med #klippanskommun. Kommentera inlägget att du är med i tävlingen och tagga en vän.

Dela gärna med dig av ditt smarriga recept och berätta varför just denna rätt är så bra att tillaga och avnjuta ute i naturen!

Månadens pris är ett sprillans nytt Trangiakök! Vinnaren i tävlingen kommer väljas av en jury av amatörer och sakkunniga.

Vi lottar en vinnare i slutet av månaden som presenteras på vår Facebooksida Klippans kommunlänk till annan webbplats, på vår Instagram Klippans_kommunlänk till annan webbplats och här på hemsidan.

Vinnaren presenteras i kommunens kanaler cirka en vecka efter sista tävlingsdag. Vi kontaktar vinnaren på Instagram från kommunens officiella Instagramkonto klippans_kommun, där vi kommer överens om hur vinnaren får sitt pris.

Tänk på att ha din Instagramprofil offentlig, annars kan vi inte se ditt bidrag.

Vinnarbidraget för fototävlingen i maj
Det var många som tog sig ut i naturen och letade vårtecken, vi tackar för alla fina bidrag och engagemang. Vinstlotten föll på användaren marielle_marcus och bilden på ett vackert blommande träd.
Stort grattis! Vi hoppas du kommer ha mycket kul i sommar på våra badanläggningar. Vinnaren är kontaktad.

Du kan läsa mer om tävlingen, priser och villkor på sidan Fototävling.

Läs mer om friluftslivets år och våra aktiviteter under året på sidan Friluftslivets år.

Information kring tävlingen och deltagandet

Alla som bor i Klippans kommun och har en fullständig version av Instagram och följer de officiella reglerna för plattformen kan delta i vår tävling.

Tänk på att ha din profil offentlig, annars kan vi inte se ditt bidrag.

Genom att delta godkänner du att vi delar ditt användarnamn som du har på Instagram samt bilden och motiveringen som du tävlade med på Klippans kommuns sociala medier och hemsida vid eventuell vinst.

Vinnaren presenteras i kommunens kanaler cirka en vecka efter sista tävlingsdag. Vi kontaktar vinnaren på Instagram från kommunens officiella Instagramkonto klippans_kommunlänk till annan webbplats, där vi kommer överens om hur vinnaren får sitt pris.

Tävlingen arrangeras av Klippans kommun och är inte på något sätt är sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Instagram.