Sista helgen med sommarutställningen

Publicerad:

Det är nu dags för sista helgen med Jasmine Cederqvists sommarutställning Belonging – att höra hemma och vi avslutar med en finissagehelg med flera arrangemang i Klippans Konsthall.

Lördag den 22 augusti öppnar Klippans Konsthall 13.00. Klockan 14.00 är det visning av utställningen med konstnären Jasmine Cederqvist.

Klockan 15.00 blir det Gäst i Klippansoffan med Patrik Svensson (biljett krävs). För er som inte fått tag i biljett finns det möjlighet att se en livesändning på webben, använd länken nedan.

Livesändning av Gäst i Klippansoffan.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Omkring 16.00 blir det ett extra insatt panelsamtal med inbjudna gäster utifrån utställningen Belonging – att höra hemma och teman kring tillhörighet, naturen och alltings varande.

Fri entré, inga biljetter, men begränsat med platser i lokalen på grund av restriktioner, så först på plats gäller. Medverkande vid panelsamtalet är Tomas Wassenius, präst och kyrkoherde i Klippans pastorat, My Kjellberg, Naturum Söderåsen och Jasmine Cederqvist, konstnär och ekolog.

Söndag den 23 augusti har Klippans Konsthall öppet mellan 13.00-16.00. Klockan 14 är det visning av utställningen med Jasmine Cederqvist.