Var med och tävla om fina priser i våra fototävlingar i sommar! 

Publicerad:

2021 är friluftslivets år, och det uppmärksammar vi med fototävlingar på Instagram i sommar. Varje månad mellan maj och september kör vi en ny tävling med fina priser.

Tävlingarna går ut på att ta sig ut i naturen och ta en bild på ett visst tema. I maj vill vi att du ger dig ut i naturen och tar ett foto av ditt favoritvårtecken.

Bilden lägger du ut på din Instagram och taggar den med #klippanskommun. Kommentera inlägget att du är med i tävlingen och tagga en vän. Motivera gärna varför just det du fotat är ditt favoritvårtecken och vad det betyder för dig.

Vi lottar en vinnare i slutet av månaden som presenteras på vår Facebooksida Klippans kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, på vår Instagram Klippans_kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och här på hemsidan.

Priset för tävlingen i maj är två säsongsbiljetter till Klippans kommuns badanläggningar!
Vinnaren presenteras i kommunens kanaler cirka en vecka efter sista tävlingsdag. Vi kontaktar vinnaren på Instagram från kommunens officiella Instagramkonto klippans_kommun, där vi kommer överens om hur vinnaren får sitt pris.

Tänk på att ha din Instagramprofil offentlig, annars kan vi inte se ditt bidrag.

Du kan läsa mer om tävlingen, priser och villkor på sidan Fototävling.

Läs mer om friluftslivets år och våra aktiviteter under året på sidan Friluftslivets år.

Information kring tävlingen och deltagandet

Alla som bor i Klippans kommun och har en fullständig version av Instagram och följer de officiella reglerna för plattformen kan delta i vår tävling.

Tänk på att ha din profil offentlig, annars kan vi inte se ditt bidrag.

Genom att delta godkänner du att vi delar ditt användarnamn som du har på Instagram samt bilden och motiveringen som du tävlade med på Klippans kommuns sociala medier och hemsida vid eventuell vinst.

Vinnaren presenteras i kommunens kanaler cirka en vecka efter sista tävlingsdag. Vi kontaktar vinnaren på Instagram från kommunens officiella Instagramkonto klippans_kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, där vi kommer överens om hur vinnaren får sitt pris.

Tävlingen arrangeras av Klippans kommun och är inte på något sätt är sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Instagram.