Vi söker sommarlovsaktiviteter för barn och unga 

Publicerad:

Vad kan och vill du erbjuda barn och unga för aktiviteter i sommar?

Vi vill erbjuda sommarlovslediga barn och ungdomar i Klippans kommun en innehållsrik ledighet med många roliga aktiviteter. För att kunna göra detta behöver vi hjälp av alla er som bor och verkar i kommunen. Aktiviteter ni kan arrangera är till exempel fotbollsskola, pyssel på hembygdsgården, dansskola, tipsrunda, femkamp, med mera. Det är bara fantasin som sätter gränser!

Aktiviteterna ska om möjligt vara gratis för deltagarna och rikta sig till alla oavsett kön, social bakgrund eller eventuellt funktionshinder, samt skapa nya kontaktytor för barn med olika social bakgrund. Aktiviteterna ska vara anpassade så att gällande rekommendationer och föreskrifter som gäller utifrån rådande pandemi följs.

Ni som arrangerar sommarlovsaktiviteter har även möjlighet att söka bidrag för att täcka era omkostnader i samband med detta, men då måste aktiviteten vara helt gratis att deltaga på.

I e-serve kan du anmäla era aktiviteter.länk till annan webbplats Formuläret stänger den 17 maj, så se till att det är ifyllt och inskickat innan dess.