Priser

Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst

Varmt välkommen att nominera till 2021-års olika pristagare! Du hittar information om resp pris i direktlänkarna här nedan. Skicka in din nominering via e-tjänst (se nominera-länk i rutan nedan, klicka dig fram till e-tjänster för Uppleva & Göra) senast den 28 februari 2022.

Vid frågor kontakta: kultur.fritid@klippan.se

2020 års pristagare:

Kulturpriset för år 2020 tilldelades Lars Månsson, Klippans Bokhandel

Föreningsledarpriset för år 2020 tilldelades Ralf Scott och Kent Olsson, Klippans Kraftsportsklubb

Nytänkarpriset för år 2020 tilldelades PRO Klippan

På direktlänkarna här ovan kan du läsa motiveringarna och mer om pristagarna för respektive pris.


2019 års pristagare:

Kulturpriset för år 2019 tilldelas Åsa Fridén
Åsa avslutade under år 2019 sitt mångåriga ordförandeskap för Klippans Konstförening och nästan tjugo år som aktiv i dess styrelse. Hon avslutade med flaggan i topp då hon bland annat var en drivande kraft bakom succén med Hans Arnold-utställningen i Klippans Konsthall.

Åsa har definitivt varit den enskilda person som har varit delaktig i att sätta Klippans Konsthall på kartan och har genom sin stora konst- och kulturkunskap gett den både sin bredd och spets. Under flera år har Åsa även utvecklat sitt eget konstnärskap och är nu aktiv som konstnär med flera utställningar bakom och framför sig.

Föreningsledarpriset för år 2019 tilldelades Roger Kvist
Roger är en eldsjäl inom Parasport, han entusiasmerar och utvecklar idrott och hälsa för gruppen funktionsnedsatta i samarbete med olika föreningar och företag i Klippan. Roger sätter genom sitt goda arbete Klippan på kartan och är därför en värdig pristagare till 2019 års föreningsledarpris.