Gå till innehåll

Pilagårdsskolan

Vi vill tillsammans med föräldrarna, bidra till elevernas kunskapsmässiga, personliga och sociala utveckling. Barnen behöver goda baskunskaper och förutsättningar för en personlig utveckling. 

Pilagårdsskolan är en F-6 skola i Östra Ljungby. Här finns även ett tillhörande fritidshem. I vårt skolarbete ska det ges möjligheter till lust och glädje, varje elev ska uppmärksammas och utvecklas utifrån sina förutsättningar och intressen. Eleverna ska känna sig trygga, fungera bra tillsammans och trivas på vår skola.

Sjukanmälan
Sjukanmälan görs via Haldor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller till expeditionen på telefonnummer: 0435-286 48.

Sjukanmälan av elev ska anmälas före klockan 08.00. Sjukanmälan ska göras varje dag så länge eleven är frånvarande.

Elever med specialkost ska avbeställa sin skolmat vid frånvaro. Kontakta köket senast klockan 08.00 på telefon 0435-288 31

Kontakt Pilagårdsskolan
Adress: Skolgatan 1, Östra Ljungby
Telefonnummer: 0435-286 48
Rektor på Pilagårdsskolan är Birgitta Karlsson 

En krisgrupp är en grupp personer som leds av rektorn för en skola. Personal på skolan såsom elevhälsoteam, vaktmästare och skyddsombud kan ingår i gruppen, liksom representater från Svenska kyrkan.

Krisgruppen ansvarar för omedelbara åtgärder, kartläggning av situationen samt info till elever, föräldrar och personal när något extraordinärt har hänt på skolan.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
11 november 2022