Besökspolicy

Skriv ut
Kontakt

KontaktKontakt Ljungbyhedsskolan
Besöksadress:
Nybrogatan 9, Ljungbyhed.
Telefon:  0435–284 21
Rektor: Chanette Bellander
Biträdande rektor: Katarina Månsson

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.


Sjukanmälan av elev
Sjukanmälan av elev ska göras före klockan 08.00 via Skolportalen. Sjukanmälan ska göras varje dag som eleven är sjuk.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
OBS! Under pågående pandemi: Covid -19 så är det totalt besöksförbud på skolan och alla möten mellan vårdnadshavare/föräldrar och skolan sker digitalt!

Under normala omständigheter gäller nedanstående:

Skolan är ingen allmän plats. En skola är elevers och personals arbetsplats. För att alla ska känna sig trygga på sin arbetsplats gäller följande på Ljungbyhedsskolan:

Besökare på skolan ska alltid ha besöksbricka på sig. Dessa hänvisas till expeditionen för uthämtande av besöksbricka. Brickan lämnas åter vid besökets slut. Följande rutiner gäller för:

  • Vårdnadshavare
  • Hantverkare
  • Lärarkandidat
  • Korttidsvikarier
  • Övriga besökare

Övriga besökare måste anmäla till aktuellt arbetslag att de önskar komma på besök minst tre vardagar innan besöket. Arbetslaget tar beslut om besöket godkänns. Godkännande lämnas till expeditionen. När besökaren kommer, hänvisas denne till expeditionen för uthämtande av besöksbricka. Brickan lämnas åter vid besökets slut.

Tillägg
Hämtning- lämning av barn sker på skolgården inte i skolans lokaler. Bestäm med ditt barn att du hämtar och lämnar på gården vid dörren utanför barnets klassrum.

Vårdnadshavare som önskar vara med barnet i skolan, kort stund eller hel dag, anmäler sitt besök på expeditionen och får där en besöksbricka som skall bäras synligt för alla. Brickan återlämnas till expeditionen vid besökets slut.

Om du har frågor eller behöver kontakta pedagog i samband med hämtning/ lämning ber vi dig avtala tid med berörd personal.

Relaterade länkar


Blankett till anmälan om specialkostPDF (pdf, 87.8 kB)