Gymnasieskolor

Skriv ut
Kontakt

Kontakt


Verksamhetschef för frivilliga skolformer
Mattias Säflund

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.

För närvarande har vi tekniska problem med kontaktformuläret nedan. Använd gärna någon av våra andra kontaktvägar för att komma i kontakt med kundtjänst.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst


Fyll i ditt namn

Fyll i din e-post

På Åbyskolan finns studieförberedande program för dig som vill läsa vidare på högskola. Vi erbjuder ett varierat programutbud i fina lokaler.

Våra inriktningar är Ekonomi, Naturvetenskap, Samhällsvetenskap och Teknik. Vi har även yrkesprogrammen Barn- och fritid, Handels- och administration, Vård- och omsorg samt Introduktionsprogrammen.

På Tegelbruksskolan finns yrkesprogrammen och vi erbjuder dig tekniskt och praktiskt inriktade utbildningar i funktionella lokaler och på stora ytor.

Våra inriktningar är Bygg, El- och energi, Fordon, Transport och Flygplatsteknik.

På Flygteknikcenter i Ljungbyhed finns den riksrekryterande utbildningen Flygteknik. Vi utbildar mekaniker och tekniker för både jet- och kolvmotordrivna flygplan. 

På Gymnasiesärskolan finns tre olika sökbara program.
Administration, handel och varuhantering, Fordonsvård och godshantering och Individuella programmet.

Ditt val

Klippans gymnasieskolor består av flera enheter där du kan söka till 12 olika program. Läs mer om program och skolor via respektive länk. Om du är osäker på hur du ska välja inför gymnasieskolan, besök gärna våra program under en dag så får du se mer av hur våra verksamheter fungerar. Tala med din Syvare om ett besök på våra skolor.

Inom Skåne finns ett samverkansavtal som ger dig möjlighet att fritt söka gymnasieutbildningar i hela Skåne.
Ansökan sker via Skånegy. Mer information om hur och vad du kan välja, får du på Skånegys hemsida via länken nedan eller via Syv på din skola.

Relaterade länkar