Matsalen på Åbyskolan får ett lyft inför SkolmatsGastro

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Just nu sker ett årligt underhållsarbete på Åbyskolan. Detta har vi kompletterat med utbyte av möbler, belysning och utsmyckning, med målsättningen att matcha tävlingsmaten i samband med Skolmatsgastro den 5 april där Åbyskolan är en utav de fem nominerade.

Åbyskolans matsal kommer få en modern utformning där vi tar tillvara på en ursprunglig form med grova ventilationsrör i taken, samt ger matsalen en mer ungdomlig design med fabriksutseende och återbruks/retro-tänk.

Vi vill ta tillvara bruksarvet i Klippan, skapa större gemytlighet genom att möblera i rum i rum, använda oss utav olika möblemang och ge en modern och passande belysning. Ett helhetstänk, helt enkelt!

Vi bryter traditionellt skolmatsalstänk och kommer bland annat att minska ned serveringslinjernas längd med en köksö i trä i mitten där det ska serveras sallader och bröd. Detta för att skapa större intresse för olika utbud.

Det kommer bli fräckt! Vår målsättning är att skapa en miljö som man gärna vill sitta kvar i efter man ätit just för att det är så trevligt.