Gå till innehåll

Sommarvikarier inom omsorg eller socialpsykiatri

Klippans kommun.

Om arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta inom äldreomsorgen, funktionshinderomsorgen eller socialpsykiatrin? Vi har vikariat inom flera verksamheter. Arbetet sker på oregelbundna tider vilket innebär att du arbetar dag, kvällar och helger. Vissa tjänster gäller det även nätter.
• LSS boende: Här arbetar du med allt förekommande i brukarnas vardag. Du är ett stöd för brukaren i hemmet och vid aktiviteter. • Personlig assistent: Här arbetar du med allt förekommande i brukarnas vardag. Du arbetar i brukarens egna hem och är brukarens stöd till att klara sin vardag och aktiviteter. Du arbetar oftast ensam. •Korttidsvistelse LSS för barn och unga: I vår korttidsverksamhet tar vi emot barn och ungdomar för miljöombyte och avlastning. • Socialpsykiatrin: Boende med komplexa funktionshinder, missbruk, intellektuella och neuropsykiatriska funktionsvariationer. Vi arbetar utifrån lågaffektiv metod och tydliggörande pedagogik. • Hemtjänst: Du arbetar i brukarens egna hem och utför biståndsbedömda insatser utifrån brukarens speciella behov. Du arbetar oftast ensam. • Särskilt boende äldreomsorg: Du arbetar i kommunens boenden. Arbetet innebär att genomföra stöd, service och omvårdnad till de boende.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har omvårdnads-, social- eller pedagogisk utbildning alternativ pågående studier inom adekvat gymnasie- eller högskoleutbildningar. Erfarenhet av arbete inom vården är meriterande men inget krav. Du ska ha fyllt 18 år. Vi vill att du ska ha god förmåga att kommunicera i tal och skrift, lätt för att samarbeta, god datorvana, trevligt bemötande och sätter brukarens behov i fokus. Att arbeta utifrån vår värdegrund är självklart för dig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan. Vi kommer att ha löpande rekrytering under ansökningstiden. Vid eventuell intervju skall utdrag från belastningsregistret uppvisas. Eftersom detta är ett semestervikariat så beviljas ingen ytterligare ledighet från den som går på vikariatet. B-körkort är nödvändigt för anställning inom hemtjänsten då vårt uppdrag utförs både centralt i Klippan och ute i våra kransorter.

Anställningen

Omfattning:
Heltid / deltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Antal tjänster
60

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-3-20
Referensnummer:
C118366-2022-91
Ansök Här

Kontakt

Raida Johansson
Enhetschef
raida.johansson@klippan.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst
0435-28 000

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.