Gå till innehåll

Vikarierande lärare i fritidshem/fritidspedagog

Kungsfiskareskolan

Om arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är ”en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet”. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan Kungsfiskareskolan utgår från barnet hela dagen. De vuxna som eleven möter under sin dag ingår i ett gemensamt team som följer barnet. Förtroendefulla, omsorgsfulla och kreativa relationer är grundläggande värden i vårt arbete tillsammans med eleverna för ett gott lärande och en bra utveckling. Kungsfiskareskolan är belägen i Klippans östra delar och är en treparallellig F-6 skola med ca 460 elever. VI är ca 60 personer som jobbar här.

Arbetsuppgifter

Kungsfiskareskolan i Klippan söker i första hand en behörig lärare i fritidshem eller fritidspedagog på vikariat under ordinarie personals sjukskrivning. Tjänsten är på 50 % med arbetstider varje vardagseftermiddag. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter som lärare i fritidshem/fritidspedagog.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten är legitimerad lärare i fritidshem eller fritidspedagog eller har erfarenhet av att arbeta inom fritidshemmet. Du har förmågan att bygga förtroendefulla relationer med alla i din omgivning. Du förebygger konflikter genom att från start vara den tydliga ledaren i grupperna du möter. Du har även förmågan att planera och organisera ditt arbete efter behov som uppstår. Detta innebär också att du behöver acceptera förändringar och agera på bästa sätt för att kunna anpassa med verksamhetens bästa i fokus.

Anställningen

Omfattning:
Deltid
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Tillträde:
Tillträde 230807
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-5-27
Referensnummer:
C139277-2023-1
Ansök Här

Kontakt

Gunilla Paulsson
Bitr. rektor
0435-28422
gunilla.paulsson@klippan.se
Rose-Marie Lindahl
Rektor
0435-28690
rose-marie.lindahl@klippan.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst
0435-28 000

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner. För allas trevnad är vår arbetstid rökfri. Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.