Gå till innehåll

Klippan Classic tillbaka på Hembygdsföreningen

Bild på veteranbil och person i skinnjacka med skinnmössa. Texten Klippan Classic 19 maj kl 12-16
Datum
Tid till

Den 19 maj är den populära bil och MC träffen Klippan Classic åter på Träffpunkt Elfdalen.

Nordskånes Fordonsveteraner är med och arrangerar med Stig-Erik Lönnerheden som ansvarig på plats i Klippan. Bakom alla dessa entusiaster finns Hembygdsföreningen och dess medlemmar. Vi vet att detta evenemang är mycket populärt och räknar åter med att se en massa fina bilar av alla slag, samt
självklart motorcyklar och mopeder.

Vår tävling, Concour de Charm, ser vi som ”kryddan på laxen” och ni som var med i fjol vet vilka trevliga ekipage vi fick träffa. Vad är då denna tävlingsform? Jo, ett fordon, bil eller motorcykel, ska vara så tidstypisk som möjligt och föraren och passagerarna ska var klädda i tiden för när fordonet var tillverkat. Det blir självklart ett prisbord för alla deltagare i Concouren och det är Hembygdsföreningens ambition att fortsätta med det här tävlingsmomentet för publiken. Ni som ska vara med i Concour de Charm måste anmäla er, vi vill veta hur många ni blir så att vi kan ordna med en egen plats för dessa deltagare.

Klippan Classic är öppet för alla med klassiska fordon klockan 12:00-16:00. Du som ska delta med ditt fordon ska vara på plats cirka 11:00 då bjuder Hembygdsföreningen på kaffe med bullar. Klippans Hembygdsförening och Nordskånes Fordonsveteraner hälsar alla välkomna, deltagare som publik.

Evenemangsinformation

Datum
Tid
till
Plats
Vedbyvägen 67 Klippan
Arrangör
Hembygdsföreningen
Telefon
0706260610
E-post
ordforande@klippanshembygd.se