Gå till innehåll

Tipsa om evenemang

Har du tips om evenemang som händer i vår kommun? Välkommen att tipsa oss via vår e-tjänst.

Regler för evenemang

  • För att få ett evenemang publicerat i evenemangskalendern på Klippans kommuns hemsida måste evenemanget vara öppet för allmänheten och inte kräva medlemskap. Evenemanget ska ske i kommunens geografiska område. I annat fall ska Klippans kommun ha någon form av delaktighet i evenemanget.
  • Evenemang med uttrycklig partipolitisk eller religiös agenda publiceras inte. "Dagens rätt", årsmöten, löpande information om öppettider eller träningar och mindre tävlingar uppfyller inte heller kraven för publicering i evenemangskalendern. Detta gäller även kurser och utbildningar som sträcker sig över flera tillfällen.
  • Publicerade evenemang får inte bedömas vara kränkande eller rasistiska. Tänk på att det är arrangören och inte kommunen som ansvarar för innehållet i publicerade evenemang. Kommunen har tolkningsföreträde av reglerna och har rätt att välja bort evenemang som anses bryta mot reglerna.
  • För att kunna få en plats i evenemangskalendern (förutsatt att det inte bryter mot någon av våra andra riktlinjer) behöver du skicka in ditt tips minst fem arbetsdagar innan det äger rum. Du behöver också fylla i alla fälten i e-tjänsten. Undantag ges för sluttid för evenemanget om en sådan inte finns. Du behöver inte heller fylla i alla fälten för kontaktuppgifter men tänk på att vi behöver minst en kontaktväg till arrangören; adress till hemsida, telefonnummer eller e-post.
  • Klippans kommun förbehåller sig rätten att vid behov redigera i texten, exempelvis om den är för lång.
  • Bifoga gärna en bild som inte är upphovsrättskyddad av annan part och som vi kan använda enligt GDPR.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
30 januari 2023