Gå till innehåll

Tipsa om evenemang

Har du tips om evenemang som händer i vår kommun? Välkommen att tipsa oss via vår e-tjänst.

För att få ett evenemang publicerat i evenemangskalendern på Klippans kommuns hemsida måste evenemanget vara öppet för allmänheten och inte kräva medlemskap. Evenemanget ska ske i kommunens geografiska område. I annat fall ska Klippans kommun ha någon form av delaktighet i evenemanget.

Evenemang med uttrycklig partipolitisk eller religiös agenda publiceras inte. "Dagens rätt", årsmöten, löpande information om öppettider eller träningar och mindre tävlingar uppfyller inte heller kraven för publicering i evenemangskalendern. Detta gäller även kurser och utbildningar som sträcker sig över flera tillfällen.

Publicerade evenemang får inte bedömas vara kränkande eller rasistiska. Tänk på att det är arrangören och inte kommunen som ansvarar för innehållet i publicerade evenemang. Kommunen har tolkningsföreträde av reglerna och har rätt att välja bort evenemang som anses bryta mot reglerna.

För att kunna få en plats i evenemangskalendern (förutsatt att det inte bryter mot någon av våra andra riktlinjer) behöver du skicka in ditt tips minst fem arbetsdagar innan det äger rum. Du behöver också fylla i alla fälten i e-tjänsten. Undantag ges för sluttid för evenemanget om en sådan inte finns. Du behöver inte heller fylla i alla fälten för kontaktuppgifter men tänk på att vi behöver minst en kontaktväg till arrangören; adress till hemsida, telefonnummer eller e-post.

Klippans kommun förbehåller sig rätten att vid behov redigera i texten, exempelvis om den är för lång.

Bifoga gärna en bild som inte är upphovsrättskyddad av annan part och som vi kan använda enligt GDPR.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
6 oktober 2022