Gå till innehåll

Tipsa om evenemang

Har du tips om evenemang som händer i vår kommun? Välkommen att tipsa oss via vår e-tjänst.

Regler för evenemang

  • För att få ett evenemang publicerat i evenemangskalendern på Klippans kommuns hemsida måste evenemanget vara öppet för allmänheten och inte kräva medlemskap. Evenemanget ska ske i kommunens geografiska område. I annat fall ska Klippans kommun ha någon form av delaktighet i evenemanget.
  • Evenemang med uttrycklig partipolitisk eller religiös agenda publiceras inte.
  • "Dagens rätt", årsmöten, löpande information om öppettider eller träningar och mindre tävlingar uppfyller inte heller kraven för publicering i evenemangskalendern. Detta gäller även kurser och utbildningar som sträcker sig över flera tillfällen.
  • Publicerade evenemang får inte bedömas vara kränkande eller rasistiska. Tänk på att det är arrangören och inte kommunen som ansvarar för innehållet i publicerade evenemang. Kommunen har tolkningsföreträde av reglerna och har rätt att välja bort evenemang som anses bryta mot reglerna.
  • För att kunna få en plats i evenemangskalendern (förutsatt att det inte bryter mot någon av våra andra riktlinjer) behöver du skicka in ditt tips minst fem arbetsdagar innan det äger rum. Du behöver också fylla i alla fälten i e-tjänsten. Du behöver inte heller fylla i alla fälten för kontaktuppgifter men tänk på att vi behöver minst en kontaktväg till arrangören; adress till hemsida, telefonnummer eller e-post.
  • Skriv ditt evenemangstips utförligt. Gärna med en sammanfattande ingress som vi kan använda oss av. Tips som lämnas med enstaka ord som "loppis", "fika" eller "marknad" publiceras inte då det blir otydligt för besökaren vad det är för typ av evenemang.
  • Klippans kommun förbehåller sig rätten att vid behov redigera i texten, exempelvis om den är för kort eller lång.
  • Bifoga gärna en bild som hör till ditt evenemang. Bilden får inte vara upphovsrättskyddad av annan part och måste ha samtycke enligt GDPR att få lov att publiceras i kommunens kanaler. Bilden måste vara er egen och inte en bild som ni tagit från exempelvis Google. Klippans kommun ansvarar inte för bilder som skickats in av tredje part.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
17 januari 2024