Uppleva & Göra

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00- 17.00
Fredag
08.00-15.00


kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Här hittar du våra mest välbesökta verksamheter och aktuella händelser!

Klippans kommun erbjuder ett brett och variationsrikt kultur- och fritidsutbud där gammal som ung ska kunna hitta något som intresserar. I evenemangskalendern hitttar du konserter, föreläsningar, marknader och mycket annat som händer i vår kommun. Besök utställningar i konsthallen, gå med i en förening, hitta nya vandringsleder på Söderåsen eller upptäck bibliotekens stora utbud. Det finns alltid något nytt att upptäcka.

Nyheter Uppleva & göra

  • Välkommen till Daglig verksamhets butik Tur & Retur


    2020-01-16 På Brännaren finns en skaparverksamhet som driver en liten loppisbutik som heter Tur & Retur. Med fokus på hållbarhetstänk arbetar deltagarna med att återvinna och återbruka saker som sedan blir nya ting.
  • Omflyttning på Klippans bibliotek


    2020-01-13 I slutet av 2019 drog vi igång ett omvandlingsprojekt här på biblioteket i Klippan. Barnavdelningen har sedan länge växt ur sin kostym och behöver större yta till sin verksamhet. Avdelningen för vuxna med facklitteratur flyttar längre bak i biblioteket och bereder plats för en ny ungdomsavdelning. 
  • Simhallen blir skärmfri zon


    2019-12-23 Efter årsskiftet undanber vi all användning av skärmar inne i simhallen på Klippans badhus. Det kommer inte längre vara tillåtet att använda mobiltelefon, laptop, surfplatta eller kamera från det att du gått in i simhallen.