Gå till innehåll

Näringslivsregister

I näringslivsregistret kan du hitta företagsregister samt företag i Klippans kommun.

Registret byggs i samverkan mellan företagare och Klippans kommun. Här kan du söka bland 1765 aktiva företag och organisationer inom vår kommun - från enskilda firmor till aktiebolag.

Kontakt, kommunikation och nätverk gör stor skillnad för företagare. Du registrerar själv ditt företag, snabbt och enkelt.

Två gånger per år sänder Update System ut ett uppdateringsmail till alla företag i kommuen, allt för att kvalitetssäkra registret.

Med registret kan vi lätt nå ut till er företagare på olika sätt med inbjudningar och information. Vi kan även skapa företagslistor, göra branschsökningar och lägga upp våra evenemang. Allt för att tillhanda en god företagsservice och ökad närhet mellan företagen i kommunen.

Företagare och andra intressenter kan söka fram information om företagen i vår kommun, såsom kontaktuppgifter, kartor och adresser.

Dataskyddsförordningen GDPR är en av anledningarna till att Klippans kommun har ett näringslivsregister. Vi vill i god tid säkerställa att våra företagares integritet kommer att skyddas korrekt i enlighet med lagstiftningen. För att upprätta vårt nya företagsregister har Klippans kommun anlitat Update System AB.

Läs mer om Update System AB. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
14 februari 2023