Gå till innehåll

Gruppträning och bokning

Kom i form tillsammans med oss på Klippans badhus. Våra träningspass leds av kunniga instruktörer, för att din träning ska bli både givande och säker. Våra ledare brinner för att motivera och sporra dig i din träning.

Extra insatta cirkelpass torsdag 06:15-07:00

Träningspass bokas via länken undertill eller genom att ringa receptionen på telefon 0435-281 95.

Tio minuter innan passets start släpps även de förbokade platserna till drop in-kunder. Internetbokningen stänger 1 timme före passets start. Glöm ej att avboka vid förhinder, för att lämna plats till andra deltagare.

Våra olika träningspass

Detta expresspass ger dig 20 minuters träning i vattnet, där du med hjälp av redskap anpassar träningen utifrån dina förutsättningar.

Tid: måndagar klockan 11:45-12:05.

Du bokar dig som vanligt online via vår e-tjänst Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., eller ringer till oss på 0435-281 95.

Vi finns här på plats för att visa olika övningar och svara på er frågor. Vi tränar igenom alla kroppens muskler.

Önskar du få ett träningsprogram anpassat till dig och din träning, boka en privat visning med våra instruktörer.

AfroDance är en jordnära effektiv träningsform, du tränar din kondition, ökar din rörlighet framför allt i rygg och bäcken. Vi stampar skakar och släpper loss i den taktfasta musiken. Passet leds i Sågenhuset.

Yin Yoga en blandning av Hatha Yoga, kinesisk medicin och buddhistisk meditation. Bra vid stelhet, trötthet, stress och värk. Även kanon komplement till all annan muskelbaserad träning.

Fyspass är högintensiv stationsträning där varje instruktör sätter upp sina stationer för att sätta egen touch på passet. Grupperna är mindre för att kunna ge mera personlig kontakt/träning.

Ett av våra mest populära pass som är ett bra komplement till all slags landträning. Mycket bra rörlighets- och konditionsträning. Passen är på 30-45 minuter med instruktör i varmvattenbasängen eller bana 1 och 2 i 25 meters bassängen.

På onsdagar klockan 11:45-12:15 kan alla pensionärer delta i ett 30-minuters vattengympapass. Kostnaden för pensionärsvattengympan är 50 kronor för enstaka pass eller 450 kronor för ett 10-kort. Pensionär är du som är +65, förtidspensionär eller innehar ett FAR kort.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
7 mars 2024