Gå till innehåll

Resa

Det finns många valmöjligheter för dig som vill ta dig till och från Klippans kommun. I regionen finns både flygplats och hamn och du tar dig enkelt fram med bil, buss eller tåg.

Bil

För dig som kör bil så tar du dig snabbt till E4:an och riksvägarna 13 och 21.

Tåg och buss

Att åka kollektivt till Klippan är enkelt. Med buss eller tåg tar du dig snabbt och smidigt till eller från vår kommun. Är du ute i god tid finns en vänthall på Klippans station. Den är öppen varje dag klockan 05.45-20.00. Alla bussar i Skåne är kontantfria, biljett löses med kreditkort, bankkort eller Skånetrafikens app.

Om du tänker åka regionbuss 518 (Klippan - Ljungbyhed - Röstånga - Stehag) eller regionbuss 528 (Klippan - Perstorp) så behöver du på vissa turer ringa och boka då den körs med taxi.

Flyg

I vår grannkommun Ängelholm ligger Ängelholm-Helsingborg Airport Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Du tar dig enkelt till och från flygplatsen med flygbussen som går till Helsingborg och Ängelholm. Härifrån kan du ta buss eller tåg till Klippan. Det finns också möjlighet att hyra bil på flygplatsen.

Taxi

I Klippans kommun kan du beställa taxi från lokala taxiföretag.

Researrangör

Ibland är det skönt att låta någon annan planera delar av din resa. Kontakta vår lokala researrangör Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och se vad de har att erbjuda.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
4 augusti 2022